Zákaznická podpora: 720 356 766 info@ozvucujeme.eu

Hodnocení obchodu

4,5 124 hodnocení
5
102x
4
6x
3
3x
2
3x
1
10x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 4.3.2019
Vše proběhlo rychle,plná spokojenost.Doporučuji.
FH Avatar autora | 4.3.2019
Super
Avatar autora | 1.3.2019
V pohodě, rychle. Spokojenost
VJ Avatar autora | 28.2.2019
Velice
IK Avatar autora | 25.2.2019
ok
MO Avatar autora | 15.2.2019
Ok
JV Avatar autora | 15.2.2019
Budu rád nadále nakupovat. Včasné dodání.
ML Avatar autora | 10.2.2019
Jsem spokojen,dobrá komunikace i přístup k zákazníkovi.
JO Avatar autora | 1.2.2019
Velmi spokojen, vyšli maximálně možně vstříc, bezproblémová domluva a rychlost.
JP Avatar autora | 28.1.2019
Rychlé vyřízení,velká spokojenost
MM Avatar autora | 20.1.2019
Rychlé jednání, ihned skladem, super
MB Avatar autora | 29.12.2018
Spokojen nejsem! Po mesicnim urgovani reklamace na vymenu zbozi eshop prestal komunikovat a musel jsem se obtezovat telefonicky. Pote mi vymenene zbozi dorazilo po dalsim mesici a znovu spatny typ. Na tuto skutecnost uz eshop nereagoval! Vice negativni recenze mnozici se na tento eshop ozvucujeme.eu lze najit např. na Heureka.cz. Konkurence je mnohem solidnejsi a doporucuji nakupovat jinde,nez u tehle ŠMEJDŮ !!!
O Avatar autora 31.12.2018
Dobrý den pane Blafka, ano skutečně jsme nereagovali, bylo toho opravdu hodně. Nicméně problém bude asi bohužel jinde. Dal jsem si tu práci a změřil závit u vámi uváděného špatného a dle popisu na shopu je zavit M5 a to jsem i změřil. Nepotřebujete tedy náhodou spíše závit M4? Každopádně pokud jsme takový šmejdi, tak nám můžete zboží vrátit a vrátíme vám peníze, snad se tím vyřeší toto nedorozumění. Děkuji
O Avatar autora | 18.12.2018
Zatím bez problémů, jen trochu doladit vypínaní při opuštění vozidla.
E Avatar autora | 16.12.2018
Dobrý den,rád bych se podělil s více než negativní zkušeností a v podstatě již s protiprávním jednáním této firmy,reklamace není vyřešena ani po 120 dnech-podle zákona v ČR je 30dní. On byl záporný již začátek,po shlédnutí pozitivních komentářů- v postatě otázka zde a proč. U objednání autorádia-bylo uvedena doba dodání týden,po týdnu z obchodu žádná reakce,na email a telefon pouze sliby s odpovědí po x dnech,které jsou pouze lživé a podvodné-výsledek-více jak třech týdnech dorazilo autorádio-koupeno jako dárek-nyní danajský dar. Po měsící přestala fungovat navigace,po půl roce rádio,po další době dispej a vysouvání monitoru což je již nepoužitelné. Při kontaktování z mé strany na závady byla zadána reklamace, opět po 30dnech jestli je vyřízena,reklamace uznána,domluveny podmínky odstoupení od smlouvy a od té doby pouze z mé stany email,hovor,po více jak 60dní na mé urgence vystaven dobropis a finance-cca 8.000,- opětovně nejsou zaslány-odpověď firmy:"domluvte se s majitelem,není to můj účet",odpoledne se ozvu-to je klasika několi měsíců,již není odpověď na email,ani sms-po týdnu,předpokládám,že se chovají takhle ke všem klientům.
O Avatar autora 16.12.2018
Dobrý den, nyní dochází ke změně vlastníka z Arcana invest s.r.o. na ozvučujeme.eu s.r.o. vlastněnou přímo mnou, panem Hubálkem. Ze strany Arcanas invest nyní dochází ke zdržování plateb. Toto by se již mělo vyřešit během začátku roku 2019, kdy bude budeme mít plnou kontrolu nad e-shopem. U vícero zákazníků jsme vraceli peníze ze svých vlastních zdrojů, nicméně toto jsou závazky firmy arcanas invest a nikoli naše a nemůžeme vše pokrýt my. Děkuji Hubálek Zdeněk
PK Avatar autora | 8.12.2018
S firmou naprostá spokojenost. Mám v autě už druhý rok 9" rádio s navigací , které jsem koupil a nechal namontovat touto firmou.Pracuje bez chyby a vše funguje jak má. Teď jsem pro syna koupil navigaci s kamerou a věřím , že dopadne stejně - spokojenost
VB Avatar autora | 5.11.2018
Výborná komunikace, skvělý obchod, nic nemělo chybu. Takových prodejců co nejvíc. Velmi spokojen. Děkuji.
DK Avatar autora | 26.10.2018
Dobrý den, zdravím všechny příznivce této stránky/firmy. Chtěl bych se s Vámi podělit o zkušenost kterou s firmou ozvucujeme.eu mám. Zakoupil jsem si rádio u kterého mi chyběli montážní plechy na uchycení rádia do palubovky. Oslovil jsem dvě firmy a čekal na odpovědi.Tato firma mi odpověděla okamžitě,že samozřejmě mají a není problém !!!! pouze za poštovné !!!! plechy odeslat. Platbu jsem hned odeslal a ejhle balíček mám doma. Říkám si paráda to byl fofr a super jednání/ochota ze strany ozvucujeme.eu Mezitím mi přišla odpověď z druhé poptávané hodně známé firmy,že montáž mají za 249,- Kč + pošta!!!! ???????????? Dobře, člověk by ty peníze dal, když mu nic jiného nezbyde,ale princíp??? Údajně se tento materiál nachází u většiny rádií i rámečků! Co dodat; Jednání, ochota, přístup této firmy SUPER!!! Chlapi z Ozvucujeme.eu, díky moc! Vážím si toho!
JK Avatar autora | 16.10.2018
Perfektní domluva, ochota, prodávající byl velmi vstřícný a komunikace s ním byla jedna báseň!!
MK Avatar autora | 6.10.2018
Vše v pořádku...doporučuji:)))
ŠM Avatar autora | 24.8.2018
Rýchle doručenie a spokojnosť.

Zeptejte se na cokoliv

expert

Zdeněk Hubálek
poradce

+420 720 356 766
+420 720 356 766 (PO - PÁ: 8:00 - 16:00)
Nudné a zbytečné e-maily neposíláme
jen boží novinky, tipy a návody jak vytunit zvuk tvý káry

Odebírej tipy a akční nabídky

Vrátíme peníze

do 14 dnů můžeš zboží
vrátit. Na nic se neptáme!

Namontujeme

cokoliv z naší nabídky
v dílně v Brně a Přelouči

Poradíme

víme všechno o každém
produktu v naší nabídce

Vyměníme

pokud ti něco nesedne
jednoduše ti to vyměníme