Zákaznická podpora: 720 356 766 info@ozvucujeme.eu

Hodnocení obchodu

4,2 53 hodnocení
5
38x
4
3x
3
2x
2
3x
1
6x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 16.1.2018 11:40
+ Rychlé dodání
+ Komunikace obchodu

Vše proběhlo, tak jak si to představuji.
Avatar autora | 13.1.2018 18:02
V pohodě funguje a přišlo to rychle
Avatar autora | 5.1.2018 13:41
Vše OK, komunikace a rychlost, super obchod, mohu doporučit! Avatar autora
Avatar autora | 4.1.2018 09:00
Vše OK, komunikace a rychlost, super obchod, mohu doporučit!
Avatar autora | 30.12.2017 17:48
+ ok

Avatar autora | 19.12.2017 10:07
- Psala sem jim ohledně objednávky a nikdo nereagoval a objednávku stále nemám a už ani nechci

Avatar autora | 25.11.2017 13:31
Vše v naprostém pořádku. Mohu jen doporučit. Možná až moc ukecaný, emailový automat.
Avatar autora | 20.11.2017 10:56
+ Rychlé dodání zboží a velká vstřícnost v jednání.Mohu jen a jen doporučit.

Avatar autora | 20.11.2017 10:09
+ Cena
+ Sortiment

Přehlednost,cena.Zasilkovna !!!
Avatar autora | 8.11.2017 21:00
Zřejmě,dobrý kolektiv......
Avatar autora | 1.11.2017 11:05
+ Super jednání a vstřícnost, vřele doporučuji :-)

Zboží bohužel nebylo skladem. Obchodem jsem byl kontaktován a byla mi nabídnuta náhrada se kterou jsem souhlasil. Zboží bylo perfektně zabaleno a dorazilo v pořádku. Super komunikace obchodu a s cenou zboží na které jsme se po tel. dohodli, nemohu si tento obchod vynachválit!!! Děkuji za Vaše služby a přeji krásný den :-)
Avatar autora | 20.10.2017 14:35
Skvělá domluva, krásné ceny, přehledný e-shop, rýchlý dovoz!! 100% doporučuji
Avatar autora | 17.10.2017 22:14
+ cena
+ kvalita
+ funkčnost
- z mé strany nic

Děkuji,jsem moc spokojen,pásky krásně svítí i lepí.
Avatar autora | 17.10.2017 22:13
Doporučuji všem!
Avatar autora | 16.10.2017 21:28
maximální spokojenost!!
Avatar autora | 16.10.2017 20:55
+ skvělá komunikace
+ kvalitní produkty
+ super ceny!!!!
- nic proti nemám.

Doporučuji.
Avatar autora | 1.10.2017 19:11
Zboží jsem bez problému objednal, ale přijelo až za 14 dní po zaplacení . Myslím, že takovou dlouhou dobu se už NIKDE nečeká. Jsem hodně zklamaný a zde už rozhodně nakupovat nebudu !
Avatar autora | 30.9.2017 09:38
+ rychlost dodávky

Avatar autora | 25.9.2017 09:16
Rychle, spolehlive k me spokojenosti.
Avatar autora | 18.9.2017 20:19
+ Přehlednost a dobrá cena výrobku.
+ Auto kameru mám krátce,dal jsem hodně na recenze a video.
+ Obraz čistý a kvalita záznamu dostačující.
+ Výhoda :vše je v českém jazyce,jednoduché ovládání.

Avatar autora | 13.9.2017 21:36
- Nekvalitní a nepoužitelné zboží

Avatar autora | 6.9.2017 11:37
+ Komunikace
- Dlouhá doba dodání. Pozdní aktualizace o stavu skladu

Avatar autora | 4.9.2017 10:53
+ Opravdu velice solidní a vstřícné jednání/a to poznáte pokud je byť maličký problém/

Perfektní, těším se na další spolupráci.
Avatar autora | 28.8.2017 16:53
zkusil jsem jen jednou, tak zatím dobrý
Avatar autora | 17.7.2017 18:18
+ Objednal jsem zboží a obratem mi přišel e-mail , kde mě prodejce upozornil na rozdíl mezi konektory (objednával jsem konektory připojení radia Nissan Pathfinder , volant, anténa a ISO). Potom mi ještě osobně zavolal ohledně upřesnění . Za dva dny jsem konektory obdržel.
+ Nevýhoda je ,že takoví prodejci se v tomhle státě hledají s baterkou.

Avatar autora | 1.7.2017 12:19
Výborná komunikativnost prodejce a nevšední vstřícnost
Avatar autora | 29.6.2017 09:28
- Chybí návod na sestavení, přišla hromádka součástek, které nemám šanci sestavit.

Avatar autora | 26.6.2017 10:58
+ Komunikace OK

Avatar autora | 22.6.2017 16:36
+ Velká nabídka zboží.
- Zboží slibují do 7 dnů. Po 14 dnech jsem musel sám pátrat kde zboží je.
- Byla přislíbena odborná montáž do týdne. Po týdnu jsem dostal e-mail s dobou montáže nejdříve za dalších 10 dní!!!

Zatím rozhodně nedoporučuji. Pokud se něco zlepší tak hodnocení přehodnotím.
Avatar autora | 8.6.2017 17:52
+ - Komunikácia so zákazníkom
+ - Odborné poradenstvo
- Chcelo by to časom aj nejakú SK pobočku/montáž :)

Odporúčam
Avatar autora | 2.6.2017 14:01
+ Dobrá komunikace.
- Nevím o žádných.

Doporučuji.
Avatar autora | 13.5.2017 08:42
+ Výborná komunikace.Ochota rychlost dodání zboží.
- žádné.

Tento obchod všem doporučuji.
Avatar autora | 5.5.2017 21:05
Mohu jen doporučit.
Avatar autora | 25.4.2017 11:07
+ Slušné ceny a při nákupu nad 700,- Kč doprava zdarma.
- Příšerně dlouhá dodací doba. 14.4. objednáno, zaplaceno a obdržena sms že se o objednávku starají. 19.4. dva emaily že objednávku expedovali a bude ji doručovat zásilkovna.cz 20.4. sms od České pošty že mi budou 21.4. doručovat balíček. Balík doručili 24.4.!!!

Nevím jestli to byl jen můj případ, ale v dnešní době je to příliš dlouhá dodací doba. Pravda Česká pošta opět nepřekvapila, ale tohle dodání přes několik dopravců asi není nejšťastnější. Jinak jsem spokojen. U zboží v obchodě popsáno vše co je třeba a příjemné ceny.
Avatar autora | 6.4.2017 21:22
+ Řekli mi přesně co jsem potřeboval vědět a komunikace byla příkladná, velká spokojenost. Nic nebyl problém.
- Nevím o žádné slabině.

Kdyby takto fungoval každý internetový obchod, tak by bylo o mnoho méně starostí.
Avatar autora | 3.4.2017 12:26
+ Rychlé dodání,oproti jiným levnější

Nejlepší nabídka,jediný zápor byla nefunkční nabíjecí šnůra.Musel jsem koupit novou,na reklamaci bych prodělal v poštovném,protože stála pár korun.Jinak spokojenost a obchod doporučuji.
Avatar autora | 25.3.2017 15:48
+ Dobré ceny a ochotný a komunikativní personál.
- Nic jsem neobjevil.

Rychlý a spolehlivý e-shop,kterému není co vytknout.
Avatar autora | 2.3.2017 15:00
Výborná komunikace a spolupráce.
Avatar autora | 23.2.2017 13:43
Jsem spokojeny nenasel jsem zadnou vadu
Avatar autora | 20.12.2016 07:55
+ Obchod je ok
- Deset dni a balik nikde. V dnesni dobe je dobre spolupracovat se spolehlivym dopravcem

Pokud chcete dostat objednane zbozi brzo, dojedte si pro nej sami
Avatar autora | 3.12.2016 22:08
Doporučuji.
Avatar autora | 21.11.2016 16:59
+ vše proběhlo velmi rychle , od objednání po doručení
- o žádných nevím

po mé zkušenosti , mohu jen doporučitTONDA
Avatar autora | 18.11.2016 14:29
+ perfekt

bezva
Avatar autora | 4.11.2016 09:18
+ Slusna cena a doprava v cene.
- Rychlost dodani ,ale dalo seto cekat objednavka az z ciny. Pripadalo mi slabe baleni ,na to ze to byla elektronika slaba ochrana proti poskozeni!

Jeste sem neresil zadnou reklamaci tak nevim . Obchod se pozna az pri reseni komplikaci!
Avatar autora | 15.10.2016 19:14
+ Okamžita reakce v případě dotazů ohledně zboží
- Žádné

V případě že to zboží které jste si vybrali a na skladě momentálně není tak nabízí řešení pro vaši objednávku
Avatar autora | 26.9.2016 08:15
+ Komunikace, rychlé odpovědi.

Avatar autora | 13.9.2016 13:58
+ Žádné
- Zboží dle info na Heurece do týdne mělo být. Trvalo to přes 3 týdny a to jsem se několikrát upomínal, pač z jejich strany žádný zájem.Zboží dorazilo bez českého návodu, který z nich teď další 3 týdny páčím, zatím bez úspěchu.

Fakt katastrofa. Asi je ta práce nebaví. Pozor na lži s terminy dodání.
Avatar autora | 20.7.2016 22:29
Komunikacia obchodu so zakaznikom bola nulova. Tovar mi mal dojst do 7 dni. Po 10 dni ma to uz prestalo bavit, tak som zavolal do obchodu, kde je moj tovar. Pan, s ktorym som telefonoval ma zavadzal, ze oni mi uz pisali mail ohladom mojej objednavky (nic mi neprislo! Mail som uviedol spravny nakolko mi prislo potvrdenie objednavky). Tak som mu slusne vysvetli, ze nic mi nedoslo. Do telefonu mi povedal, ze on osobne dohliadne na moju objednavku a ze na buduci tyzden uz budem mat tovar doma. Preslo dalsich 5 dni a stale nic, tak som zase zavolal a ten isty pan mi tvrdil to iste, ze oni ma uz kontaktovali. Zase vyhovorka, ze z daneho typu tovaru co som si objednal existuju rozne velkosti( zase ma zavadzal), tak po dlhom rozhovore som sa ho slusne a zaroven aj nahnevane spytal ci si mam objednat tovar z inej stranky. Povedal, ze ak mam moznost objednat z inej stranky, tak nech kludne objednam a on mi stornuje moju objednavku. Dakujem obchodu za skoro 3 tyzdnove natahovanie zakaznika. Urcite budem tento obchod obachadzat nadaleko.
Avatar autora | 30.6.2016 13:45
+ Přesná a pravdivá specifikace.
+ atraktivní zboží,zajímavá cena.
- Zatím neznám.

Avatar autora | 23.5.2016 16:27
+ Spolehlivost
- Neznám žádné

Doporučuji.
Avatar autora | 29.4.2016 16:07
+ pro mne byla samozřejmě atraktivní cena
- špatně fungující elektronická objednávka

První nákup.Elektronická objednávka odmítala spolupracovat , odeslání bylo potvrzeno až na třetí pokus , druhý ale taky prošel, jen potvrzovací zpráva hlásila , že první dva pokusy o odeslání "-error" Napotřetí schváleno. Komunikace obchodu výborná. V mejlu zpráva , že jsem vytvořil dvě stejné objednávky,ale protože jsem nebyl na PC , následoval telefonát ze strany prodejce . Po domluvě se jedna obj. stornovala.Potud plus.Objednávka proběhla v pondělí,teprve v pátek mi hlásila ČP , že přijala balíček a doručí ho v pondělí.Tedy poměrně dlouhá doba odeslání. Mezitím jsem si ve středu dopoledne objednal balení kávy Nespresso a druhý den dopoledne jsem si na ní pochutnával.To pro ilustraci rychlosti dodání.Souhrn: pokud by zmiňovaná rychlost odeslání nebyla standardem prodejny , mohu doporučit !
Avatar autora | 5.4.2016 15:40
Všechno proběhlo v pořádku. Jsem moc spokojená, manžel měl radost. Doporučuji! :)
Avatar autora | 8.3.2016 12:13
+ Komunikace rychlost

Zeptejte se na cokoliv

expert

Zdeněk Hubálek
poradce

+420 720 356 766
+420 720 356 766 (PO - PÁ: 8:00 - 16:00)
Sleduj slevy a novinky na Facebooku!
Nudné a zbytečné e-maily neposíláme
jen boží novinky, tipy a návody jak vytunit zvuk tvý káry

Odebírej tipy a akční nabídky

Vrátíme peníze

do 14 dnů můžeš zboží
vrátit. Na nic se neptáme!

Namontujeme

cokoliv z naší nabídky
v dílně v Brně a Přelouči

Poradíme

víme všechno o každém
produktu v naší nabídce

Vyměníme

pokud ti něco nesedne
jednoduše ti to vyměníme