Zákaznická podpora: 720 356 766 info@ozvucujeme.eu

Hodnocení obchodu

4,4 89 hodnocení
5
71x
4
3x
3
2x
2
3x
1
10x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 21.5.2018
Naprostá spokojenost jak s přístupem tak s montáží i s autorádiem. Vše funguje a zvuk je super.
Avatar autora | 21.5.2018
Spokojený
Avatar autora | 21.5.2018
Mnou objednané zboží bylo skladem s doručovací dobou druhý den.Zvolena platba předem kterou jsem uhradil v den objednání. po čtyřech dnech na můj dotaz kde mám zboží,odpověd chyba v systému,platba nespárována naší chybu napravíme.Po osmy dnech chybu napravíme,zapomněly jsme na vás,platbu našly ihned odesíláme.Je to 11. den a já pořád zboží nemám,nedoporučuji tento obchod skrze jejich jednání,slibují hory doly a kde nic tu nic.
Avatar autora | 16.5.2018
s nákupem problem nemám i když jsem na zboží čekal měsíc ale později když přišla otazka reklamace tak naprosto a jednoduše selhaly na celý čáře
Avatar autora 16.5.2018
Dobrý den, vše je chybou v systému. Pokud berete za špatné vyřízení reklamce to, že zákazníkovi (Vám) napíšeme aby jste nám poslal zboží, že ho vyměníme za nové, s tím, že jen chceme od vás založit tento případ a kdy vlivem chyby v databázi toto není možné, tak napsat recenzi je asi lepší nápad, než nám napsat, nejde mi to, co mám dělat? Vše se dá řešit, ale pokud nám nenapíšete, že máte nějaký problém, tak o něm bohužel nevíme. Děkuji
Avatar autora | 13.5.2018
Spokojenost
Avatar autora | 3.5.2018
Byl jsem spokojen
Avatar autora | 28.4.2018
super
Avatar autora | 26.4.2018
V neděli jsem objednal a v úterý dorazil balíček na uloženku. Vše bylo vpořádku.
Avatar autora | 13.4.2018
Rychle. Super domluva. Nemám žádný problém v případě potřeby zde nakoupit opět.
Avatar autora | 11.4.2018
Spokojen a doporučuji.
Avatar autora | 8.4.2018
+ rychlé dodání

Avatar autora | 8.4.2018
S obchodem jsem spokojen a doporučuji.
Avatar autora | 7.4.2018
S obchodem jsem spokojen a můžu jej doporučit jako vzor pro podobné obchody zabývající se tímto sortimentem.
Avatar autora | 31.3.2018
Všechno klaplo na 1ku
Avatar autora | 29.3.2018
Bez problému
Avatar autora | 29.3.2018
Vše proběhlo hladce a v krátké dodací lhůtě. Doporučuji obchod.
Avatar autora | 18.3.2018
Jsem spokojen. Rychlé jednání.
Avatar autora | 18.3.2018
Spokojený, vše OK.
Avatar autora | 15.3.2018
Všechno bylo OK,děkuji
Avatar autora | 12.3.2018
Obchod i případnou montáž můžu jen doporučit. Dokonce jsem měl vyjímečně možnost koukat pod ruce při montáži a přístup, pečlivost v detailech mě velmi potěšila. Firma má dobře nastavenou komunikační strategii. Takhle si představuji službu, která má 5xhvězdičku. Díky. P.

Zeptejte se na cokoliv

expert

Zdeněk Hubálek
poradce

+420 720 356 766
+420 720 356 766 (PO - PÁ: 8:00 - 16:00)
Nudné a zbytečné e-maily neposíláme
jen boží novinky, tipy a návody jak vytunit zvuk tvý káry

Odebírej tipy a akční nabídky

Vrátíme peníze

do 14 dnů můžeš zboží
vrátit. Na nic se neptáme!

Namontujeme

cokoliv z naší nabídky
v dílně v Brně a Přelouči

Poradíme

víme všechno o každém
produktu v naší nabídce

Vyměníme

pokud ti něco nesedne
jednoduše ti to vyměníme